Přihlášení

Přihlašovací údaje


Vstupní videotelefony V-line: Bydlení Borovina Třebíč



Lokalita: Třebíč – Borovina
Realizace: Assidu, spol. s r.o.
Developer: TTS energo s.r.o.


O projektu

Téměř zapomenutá a donedávna opomíjená část třebíčské čtvrti Borovina zažívá v posledních 20 letech nebývalý rozkvět, kdy z budov bývalých Baťových závodů vzniká moderní rezidenční bydlení.

Z opuštěné továrny se tak postupně stala živá, čistá a malebná část Třebíče, která je stále atraktivnějším místem pro život. Bydlení Borovina je název další fáze tohoto ambiciózního projektu, v které byla charismatická funkcionalistická výrobní budova dvorního architekta Baťových přetvořena na 58 bytových jednotek.

Standardem moderního bydlení by měl být bezpochyby také kvalitní přístupový systém, který zajistí nejen pohodlnou a snadnou komunikaci s návštěvníky, ale také výrazně zvýší zabezpečení objektu. Pro tyto bytové jednotky byly nainstalovány dva systémy videotelefonů značky V-line. Při výběru venkovní dveřní jednotky padla volba na modulární systém, u kterého lze tablo poskládat přesně podle požadavků zákazníka. V tomto případě je každé tablo složeno z 1 hlavního, 7 čtyřtlačítkových a 1 jednotlačítkového modulu. Hlavní modul je vybaven „fisheye“ barevnou kamerou s širokým úhlem záběru 170°. Venkovní jednotky jsou osazeny mechanickými tlačítky a velkou podsvícenou jmenovkou. V rámci domu byla pro každý systém natažena 2-vodičová sběrnice, ke které jsou připojeny všechny komponenty systému. Výhodou této nepolární sběrnice je jednoduchost a z toho plynoucí rychlost instalace.

Pro vnitřní bytové jednotky zvolil investor (TTS energo s.r.o.) 4,3“ handsfree monitory V-line VT-D-4S, ke kterým jsou připojena také zvonková tlačítka od dveří bytu. Samozřejmostí je pak interkom mezi jednotlivými monitory v daném systému. Uživatel má navíc možnost vybrat si odlišné melodie pro různé druhy vyzvánění – venkovní jednotka / bytový zvonek / interkom.

V-line je naše privátní značka vstupních systémů, díky tomu nad ní můžeme držet plnou výrobní a technologickou kontrolu. Kvalitu systému V-line podtrhuje také záruka, která je standardně 3 roky.


Použité komponenty videotelefonu:

  • Modulární dveřní tablo.
  • Vnitřní 4,3“ monitory VT-D-4S.
  • Napájecí zdroj a rozbočovače sběrnice.
  • Vybudovaná dvouvodičová sběrnice.

Zobrazit sortiment V-line