Přihlášení

Přihlašovací údaje


Info-bulletin říjen 2023

Vážení obchodní přátelé,

zasíláme Vám informace o právě probíhajících akcích a novinkách v našem sortimentu. Zároveň si Vás dovolujeme upozornit na aktuální školení, která jsme pro Vás připravili. Jejich kompletní přehled je k dispozici v sekci školení.

Využijte naší říjnové akce a získejte samonivelační liniový laser CEL-TEC SL360 3D v hodnotě 3 499 Kč ZDARMA za nákup produktů značky Hikvision. Stačí v průběhu října nakoupit napříč celým sortimentem značky Hikvision alespoň za 30.000 Kč bez DPH a liniový laser je Váš! Podrobné informace a pravidla akce naleznete v samostatném článku.
 
V oboru EZS uvedl výrobce Jablotron zcela nový IP zabezpečovací systém Jablotron Mercury určený k ochraně rodinných domů, menších obchodů, kanceláří a firem. Parametry systému jsou již přednastaveny a celou konfiguraci provedete snadno přímo v aplikaci MyCOMPANY. Pro zajištění jednoduchosti programování a instalace je systém Jablotron Mercury kompatibilní se 49 vybranými periferiemi.
 
Sortiment kamer Dahua nově rozšiřujeme o modely v černém provedení, požadovanou barvu si můžete snadno zvolit ve filtru kamer.
Od stejného výrobce dále zařazujeme jednoduché řešení pro vytvoření aktivní reklamní plochy z LCD monitoru nebo televizoru. Android box DS04-AI400 umožňuje vytváření smyček z různých mediálních souborů a jejich následné spuštění na připojeném monitoru/TV. Zařízení lze konfigurovat jak vzdáleně přes internetovou síť (ethernet/Wi-Fi), tak lokálně přímo na monitoru.
Další novinkou v sortimentu CCTV je zařazení kamerového systému výrobce Bosch, který je vhodný především pro projektová řešení. Široká nabídka kamer zahrnuje standardní provedení jako je bullet, dome a box. Nabídku doplňují panoramatické kamery nebo například kamera rohová. Zajímavé řešení pak nabízí pokročilé termokamery a množství PTZ kamer, včetně provedení pozičních otočných kamer. Nechybí nahrávací zařízení řady DIVAR IP v různých specifikacích a HDD.
 
V přístupových systémech zavádíme do prodeje nové typy duálních systémových čteček Dahua ASR2100A-ME a ASR2101A-ME. Tyto čtečky podporují karty MIFARE Classic 13,56 MHz a EM 125 kHz. Čtečky jsou vybaveny univerzálním výstupem Wiegand 34 bitů a RS485. Jsou vhodné pro připojení k řídící jednotce ASC1204B-S.
Do nabídky IP interkomů značky Hikvision jsme zařadili dveřní stanici DS-KV9503-WBE1 s funkcí rozpoznání obličeje. Součástí čtečky je multifunkční 4,3“ dotykový displej, umožňující intuitivní a snadné ovládání. K přístupu lze také využít QR kód, RFID čip nebo zadání číselného kódu.
 
Obor strukturované kabeláže rozšiřujeme v kategorii nářadí o nový kvalitní odlamovací nůž KDS L-19 japonské výroby pro snadné odizolování kabelů.

Váš aktuální individuální ceník si můžete po přihlášení stáhnout na našem webu.
Vybrané novinky v nabídce
Elektronické Zabezpečovací Systémy
JABLOTRON
Základní prvek zabezpečovacího systému JABLOTRON Mercury. Ústředna pro ochranu rodinných domů, kanceláří a menších firem, má vestavěný komunikátor LAN. Je osazena bezdrátovým modulem JA-111R a paměťovou kartou 1 GB pro uchování dat událostí, nabídku hlasových zpráv, ukládání snímků atd. Součástí dodávky je LTE modul komunikátoru JA-194Y-LITE, který umožňuje hlasovou, SMS nebo datovou komunikaci s koncovými uživateli a střediskem PCO.
Kamerové Systémy
DAHUA
Venkovní černá antivandal IP kamera řady WizSense s vysoce citlivým snímačem Starlight a umělou inteligencí SMD Plus pro ochranu perimetru detekcí osob a vozidel. 5 Mpix rozlišení, smart IR přísvit 30 m, fixní objektiv 2,8 mm (97°), slot pro micro SD kartu, integrovaný mikrofon.
DAHUA
Jednoduché řešení pro vytvoření živé reklamní plochy z LCD monitoru s HDMI vstupem. Zařízení má předinstalovaný operační systém Android 8.1 a aplikace pro spouštění smyček obrázků, zvuků, mediálních souborů a video souborů, webových stránek a dalších. Podporuje mnoho typů souborů. Tvorba smyčky se provádí přes počítačový program. Zařízení lze konfigurovat přes internetovou síť, WiFi síť i lokální monitor a USB myš. Podpora až 4K rozlišení, napájecí zdroj je součástí balení.
Elektronické Vstupní Systémy
DAHUA
Čtečka karet MIFARE Classic 13,56 MHz + EM 125 kHz s klávesnicí pro vnitřní nebo venkovní použití. Čtečka má univerzální výstup Wiegand 34 bitů a RS485, vhodná pro připojení k řídící jednotce ASC1204B-S.
HIKVISION
IP dveřní interkom s rozpoznáním obličeje. 2x 2Mpx kamera, WDR, 4,3" dotykový displej 800x480p, čtečka Mifare karet, Wi-Fi, Bluetooth, operační systém Linux, možnost volání na videotelefon Hikvision, integrovaný mikrofon i reproduktor.
Strukturované Kabelážní Systémy
KDS
Kvalitní odlamovací nůž japonské výroby pro snadné odizolování kabelů. Rozměr břitu 18/0,50 mm.