Přihlášení

Přihlašovací údaje

9137909

IP interkom Gold licence Obsahuje licence Video, Integrace, Výtah
Kód zboží: 0105-084
Porovnání:
Značka: 2N
Záruka: 24 měsíců
Skladem: ano

2N interkomy nabízejí neomezené možnosti. Chcete, aby návštěvník mohl zavolat na recepci, a přitom se nemusel dotknout jediného tlačítka? Chcete dostávat e-mailem upozornění s fotkou, když interkom zaznamená pohyb před budovou? Je jedno, co potřebujete – s licencí Gold to můžete uskutečnit.


Licence GOLD aktivuje:

Audio/video streaming (RTSP Server), podpora externí IP kamery, podpora ONVIF, podpora funkce PTZ, podpora funkce detekce pohybu), rozšířené možnosti nastavení spínačů, funkce automatizace, odesílání e-mailů (SMTP klient), automatické aktualizace (TFTP/http klient), RIO protokol, FTP klient, SNMP klient, TR-069), IP relé, ovládání vytahů


Přehled licencí pro 2N IP interkomy: zde

Licence Gold přináší funkce všech dostupných licencí pro IP interkomy vyjma kodeku G.729a Informacast.

Licenci Gold lze využít se všemi 2N IP interkomy – kromě 2N® IP UNI - ten nepodporuje žádné licence.


Jak mohu licenci získat?

Licence generuje společnost 2N podle sériového čísla. Jakmile se rozhodnete, jakou licenci chcete, sdělíte svému distributorovi sériové číslo své jednotky a ten vám dodá licenční klíč. Samotnou licenci obdržíte např. emailem ve formě klíče (alfanumerického řetězce), který si zkopírujete a vložíte do interkomu. Licence nejsou časově omezeny. Jakmile licenci jednou získáte, máte ji navždy. Chcete-li licenci aktivovat, připojte se k webovému rozhraní daného interkomu a vložte zkopírovaný licenční klíč do pole v menu Systém / Licence. Klikněte na Uložit a licencované funkce se okamžitě aktivují.


Mohu dostat demo licenci?

Ano, máte k dispozici 800 hodin licence Gold, během nichž si můžete vyzkoušet licencované vlastnosti. Standardně je toto demo vypnuté, ale můžete si je aktivovat ve webovém rozhraní daného interkomu v menu Systém / Licence. Na odpočítávači vidíte zbývající čas a po vypršení zkušební doby se všechny licencované funkce opět deaktivují. Pro licenci InformaCast neexistuje možnost vyzkoušení.


Licence je distribuována formou licenčního klíče emailem obvykle do 2 pracovních dnů od objednání.

Licence je generována na objednávku a je vázána na výrobní číslo konkrétního zařízení 2N, proto jí nelze vrátit.

Výrobní číslo zařízení 2N uveďte prosím do vaší objednávky.

Pro vybrané zboží nejsou nastavené žádné parametry