Přihlášení

Přihlašovací údaje

Zámek L3

zámek na otisk prstu
Kód zboží: 2111-052
Porovnání:
Značka:
Záruka: 24 měsíců
Prodej ukončen:

Technologicky pokročilý visací zámek CEL-TEC L3 na otisk prstu poskytuje moderní a zcela bezpečný způsob ochrany vašeho kola, skříňky, garážových vrat, zavazadel a dalšího cenného majetku.

Klíčové vlastnosti CEL-TEC L3:

KLÍČ V PRSTU: S elektronickým visacím zámkem CEL-TEC L3 si už nikdy nedělejte starosti se ztracenými klíči nebo zapomenutými kódy! Ke kontrole přístupu využívá váš jedinečný otisk prstu.


KONSTRUKCE Z PEVNÉ OCELI: Chraňte svůj majetek pomocí kvalitní nerezové oceli odolné proti rozbití. Pevná konstrukce zámku má působivou odolnost proti krádeži a nárazům. Zámek je také odolný proti prachu a do určité míry i vodě (IP55) - posuvný kryt chrání čtečku otisku ve většině venkovních podmínek.


NABÍJECÍ BATERIE: Tento přenosný chytrý zámek je vhodný na jakékoli místo, od skříňky v tělocvičně, přes jízdní kolo až po garážová vrata nebo třeba kabelky, využití je pouze na vás. Zámek navíc dobíjecí, takže se nemusíte starat o výměnu baterií. Plné nabití zabere zhruba tři hodiny, zámek poté vydrží až čtyři měsíce v pohotovostním režimu. Na jedno nabití zvládne přibližně 1000 odemčení. Indikace slabé baterie. Při vybití zůstane zámek samozřejmě zamčený a nadále tak chrání váš majetek.


AŽ 10 OTISKŮ PRSTŮ: Sdílejte zámek s rodinou nebo blízkými přáteli a uložte do něj až 10 různých otisků prstů. Je to bezpečný a pohodlný způsob ochrany vašich oblíbených předmětů. Model L3 je navíc vybaven pokročilou detekcí dotyků, která rozpoznává otisk prstu z různých úhlů, čímž zajišťuje co nejplynulejší proces odemykání.


Více na eshopu cel-tec.cz

Pro vybrané zboží nejsou nastavené žádné parametry