Přihlášení

Přihlašovací údaje

Access Commander

Software pro správu přístupu a ostatních uživatelských nastavení
Kód zboží: 2402-015
Porovnání:
Značka: 2N
Záruka: 36 měsíců

Uživatelsky přívětivý software pro správu přístupových oprávnění a nastavení dalších vlastností uživatelů. Umožňuje ovládání, zjištění stavu a historie událostí připojených zařízení (čtečky, interkomy) v reálném čase. Správu systému můžete delegovat na zákazníka aniž by měl přístup k "systémovému" nastavení. Doplňkovou funkcí je jednoduchá evidence docházky. Dále aplikace nabízí propracovaný management návštěv, omezení přístupu do oblastí (obsazenost, anti-passback), řešení pro výtahy a kamerové logy (přístupové informmace, doplněné o fotografii z interkomu). Díky otevřenému API je možná integrace s dalšími systémy třetích stran.


Jedná se o webovou aplikaci, na klientských PC tedy není třeba nic instalovat (postačí prohlížeč). Software pro server je distribuován ve dvou variantách:

  • Jako obraz pro virtuální stroje - vhodné pro větší instalace, kde již společnost využívá hostitelský server. Obrazy jsou dodávány ve formátu .OVA pro virtualizační platformy VMWare a Oracle VirtualBox nebo ve formátu pro virtualizační platformu Hyper-V.
  • Jako předinstalovaný software na kompaktním a výkonném mini-PC (Access Commander Box). Vhodné řešení pro menší instalace, kde zákazník nemá k dispozici hostitelský server.


Software je potřeba licencovat. Základní (Basic) licence pro 5 zařízení a 50 uživatelů je k dispozici zdarma, pro větší instalace si můžete vybrat z placených licencí Advanced, Pro nebo Unlimited. Docházkové funkce vyžadují dodatečnou licenci.


Technické parametry

Všeobecné
Distribuce: 2N® Access Commander je distribuován jako obraz pro instalaci na server (2N® Access Commander Virtual Machine) nebo jako software předinstalovaný na mini PC (2N® Access Commander Box).
2N® Access Commander Virtual Machine
Úvod: 2N® Access Commander je software pro řízení přístupu distribuovaný jako kompletní balíček ve formátu .OVA. Je určen k importu do virtuálních systémů, jako jsou Oracle VM VirtualBox, VMware (v6.5) nebo Microsoft Hyper-V.
Server by měl být v provozu nepřetržitě, protože zaznamenává všechny protokoly z připojených 2N zařízení.
Příklad hardwarových požadavků: Níže uvedené specifikace jsou relevantní pro 500 zařízení (2N IP interkomy a přístupové jednotky) připojených k softwaru 2N® Access Commander a pro 7 000 uživatelů.
Operační systém: jakýkoli 64bitový systém (Windows, Linux, macOS, Solaris)
CPU: 2 GHz a 2 jádra (64bitová)
RAM: 2 GB
Připojení k internetu: potřebné pro aktualizaci softwaru (minimálně 512 kb/s)
2N® Access Commander Box
Úvod: 2N® Access Commander Box je software pro řízení přístupu předinstalovaný na kompaktním, malém a výkonném počítači.
Rozměry: 56,1 x 107,6 x 114,4 mm (0,69 l)
CPU: 2,24 GHz (Intel® Celeron® Processor J3160)
Pevný disk: 120 GB (2,5” SSD SATA III)
RAM: 4 GB (paměť DDR3 SODIMM)
Konektory: VGA a HDMI Gigabit LAN port
Montáž: montážní konzole VESA
Provozní teplota: 0 °C až +35 °C
Skladovací teplota: -20 °C až +60 °C
Připojená zařízení: 2000*
Uživatelé: 100 000*
Uživatelů ve skupině: 1 500


*Platí pouze pro aplikaci Access Commander verze 2.0 nebo vyšší
Podporované prohlížeče
Optimalizováno pro: prohlížeč Google Chrome (verze 60 a vyšší)
Další podporované prohlížeče: Mozilla Firefox (verze 55 nebo vyšší), Microsoft Edge (verze 40 a vyšší)
Vzhledem k tomu, že jiné prohlížeče nebyly plně testovány, nelze zaručit jejich plnou funkčnost.
Pro vybrané zboží nejsou nastavené žádné parametry
Pro zobrazení souborů ke stažení je nutné být přihlášen