Přihlášení

Přihlašovací údaje

Hik-ProConnect

bezpečnostní řešení na bázi cloudu pro montážní firmu
Kód zboží: 2101-040
Porovnání:
Značka: HIKVISION
Záruka: 36 měsíců
Prodej ukončen:

Hik-ProConnect

Mobilní aplikace určená pro instalační firmy. Umožnuje plnou vzdálenou konfiguraci systému na servisní úrovni pomocí cloudového přístupu, reportování stavu systému a další funkce.

Instalátoři mohou pomocí jednoduché a spolehlivé platformy vzdáleně monitorovat stav systému, případně dokonce řešit problémy na pracovištích zákazníka.

Platforma Hik-ProConnect jim umožňuje přizpůsobit bezpečnostní řešení pro zákazníky pomocí plně propojených zařízení Hikvision, která pokrývají video, narušení, přístup, interkom atd.

Prezentační video Hik-ProConnect naleznete ZDE

Výhody Hik-ProConnect

Díky přehlednému řídicímu panelu se jasně zobrazuje stav všech zařízení.

Do portálu, aplikace či e-mailu instalátora se podle konfigurace odesílají okamžitá upozornění, která označí všechna nenormálně fungující zařízení.
Instalátor pak může prostřednictvím vzdálené konfigurace problémy rychle a snadno vyřešit online, čímž ušetří čas a získá si důvěru zákazníka.

Pružné propojení více zařízení

Pravidla pružného propojení více zařízení Hikvision je možné snadno přizpůsobit podle potřeby a připravit tak komplexní bezpečnostní systém. Koncoví uživatelé mohou také obdržet poplachy spolu s videoověřením prostřednictvím své aplikace Hik-Connect

Pro vybrané zboží nejsou nastavené žádné parametry
Pro zobrazení souborů ke stažení je nutné být přihlášen