Přihlášení

Přihlašovací údaje

9154100

IP Audio Kit, OEM interkom, provedení na DIN lištu
Kód zboží: 2307-282
Porovnání:
Značka: 2N
Záruka: 36 měsíců
Skladem: ne

2N IP Audio Kit je OEM interkom určený pro výrobce různých zařízení jako jsou parkovací systémy, informační tabule, průmyslová zařízení či bankomaty. Po zabudování do vašeho systému Vám umožní nejen audio komunikaci, dálkový dohled a ovládání, ale postará se i o vaše spojení s uživatelem. Tím získáte náskok před konkurencí a svým zákazníkům poskytnete komfort živé obsluhy a možnost požádat o radu pouhým stisknutím tlačítka.


Sofistikované softwarové funkce umožní nastavit 2N IP Audio Kit tak, aby nejen co nejlépe doplňoval vlastnosti vašeho zařízení, ale spolu s ním poskytoval zákazníkovi i nejvyšší užitnou hodnotu. Komunikace je zprostředkována protokolem SIP 2.0, který je standardem pro VoIP telefonování. Navíc u SIP interkomů můžete využít levného internetového telefonování, nebo připojení přes IP ústřednu. Stejně jako ostatní produkty skupiny 2N interkomů je i Audio Kit kompatibilní s ústřednami světových výrobců.


Rozměrově kompaktní modul disponuje řadou rozhraní, která vám umožní snadno připojit tlačítka, klávesnici, signalizační LED, mikrofon s reproduktorem nebo rovnou sluchátka. Samozřejmostí jsou taky univerzální vstupy a výstupy například pro ovládání světel nebo závor.


Náhrada za 9154102
Pro vybrané zboží nejsou nastavené žádné parametry
Pro zobrazení souborů ke stažení je nutné být přihlášen